De Fluun
Staring BV
BP de Fluun Staring BV Industrieterrein De Fluun Bentemmerstraat 13
6942 EZ Didam
telefoon
0316 221635
Fax: 0316 221609

Tanken & Sparen

Bij BP de Fluun Staring BV kunt u tegelijkertijd gratis deelnemen aan 2 intressante spaarakties te weten:

Spaaraktie 1:Tanken & Wassen

Spaarkaart Tanken & Wassen
Onze eigen Spaaraktie Tanken & Wassen blijkt een groot succes. Wij hebben dan ook besloten, dat deze aktie permanent doorloopt. Bij iedere getankte 10 liter brandstof, ontvangt u een stempel op uw stempelkaart. Heeft u 35 stempels (gemiddeld 6 keer tanken) dan ontvangt u een gratis wasprogramma ter waarde van € 6,50. Ook bij het gespaarde wasprogramma wordt u auto op donderdag, vrijdag en zaterdag door onze medewerkers voorgewassen.

Gratis Wasprogramma ter waarde van €6,50

Spaaraktie 2: FreeBee mee met BP
Tanken bij BP betekent snel en makkelijk FreeBees sparen. Voor iedere getankte liter brandstof ontvang je één FreeBee. De FreeBees worden automatisch bijgeschreven op je FreeBees-kaart. Let op de FreeBees acties van BP! Regelmatig zijn er interessante extra Bonus punten bij iedere tankbeurt te verdienen.

Je gaat naar de dichtstbijzijnde vestiging van Kijkshop of Free Record Shop en je betaalt met je FreeBees. Je krijgt 1,36 Eurocent per FreeBee. Heb je nog niet genoeg FreeBees gespaard, dan betaal je het verschil bij. Zo gemakkelijk is het!

Zoek artikelen bij Kijkshop en Free Record Shop
Zoek een Kijkshop of Free Record Shop in de buurt met je postcode

Het enige wat je met FreeBees niet kunt kopen zijn:
- bij Kijkshop cadeaubonnen
- bij Free Record Shop telefoonkaarten, (cadeau)bonnen, tickets en loten

MyBees klik hier voor uw persoonlijke gegevens

AANMELDEN BIJ MYBEES
Je kunt je met het kaartnummer van je FreeBees spaarkaart aanmelden bij MyBees. Op je persoonlijke MyBees pagina kun je:

  • persoonlijke aanbiedingen bekijken
  • je actuele saldo bekijken
  • je persoonlijke gegevens wijzigen
  • je BeeMail voorkeuren instellen

Kaart Aanvragen
Heb je nog geen kaart? Je kunt een FreeBees spaarkaart ophalen bij het dichtstbijzijnde BP tankstation.

Aanmelden

FreeBees kaartnummer: 705678


Veel gestelde vragen
De meest gestelde vragen aan FreeBees worden hier beantwoord. Onderaan deze pagina kun je zelf een vraag stellen.

Wat is een FreeBee waard?
Wanneer je FreeBees inwisselt, bij Kijkshop of Free Record Shop, dan is de waarde van één FreeBee punt 1,36 eurocent.

Hoeveel FreeBees heb ik al gespaard?
Het aantal gespaarde FreeBees kun je opvragen op je persoonlijke MyBees pagina op deze website. Je kunt je bovenaan deze pagina aanmelden met het FreeBees kaartnummer.
Daarnaast wordt je saldo meegedeeld bij een tankbeurt.

Wat kan ik met mijn gespaarde FreeBees doen?
Je kan FreeBees inwisselen voor artikelen bij Kijkshop en Free Record Shop.*

*FreeBees inwisselen voor contant geld kan ook. Je vult hiervoor een "contant geld" formulier in op het BP Service Station en overhandigt de FreeBees spaarkaart aan de kassier. De FreeBees worden van de FreeBees spaarkaart afgeschreven en het geld ontvang je binnen enkele weken op bank- of girorekening. Hiervoor dien je wel minimaal 1103 FreeBees in wisselen. Wil je je FreeBees inwisselen voor contant geld bij een BP Service Station, dan krijg je voor 1 FreeBee 0,68 eurocent.

Hoeveel FreeBees kan ik sparen op de spaarkaart?
Je kan tot 10.000 FreeBees sparen op 1 FreeBees spaarkaart. Als je méér FreeBees hebt gespaard, dan kun je gewoon op een tweede FreeBees spaarkaart verder sparen. Het is zeer verstandig om deze FreeBees spaarkaart te laten registreren op je naam, zodat je in geval van verlies/diefstal je huidige saldo kunt behouden.

Ik ben mijn FreeBees spaarkaart kwijt. Wat moet ik nu doen?
Neem bij verlies/diefstal altijd eerst contact op met de gratis FreeBees Servicelijn (0800-0230623). De verloren kaart wordt dan direct geblokkeerd. Stuur dan een volledig ingevuld mutatieformulier met een kopie van rijbewijs of paspoort naar ons op. Je krijgt dan een nieuwe FreeBees spaarkaart met daarop je huidige saldo. Het mutatieformulier is te verkrijgen op de BP Service Stations.

Ik ben mijn FreeBees spaarkaart kwijt en weet het kaartnummer niet. Wat moet ik doen?
Neem bij verlies/diefstal altijd eerst contact op met de gratis FreeBees Servicelijn (0800-0230623). De verloren kaart wordt dan direct geblokkeerd. Stuur dan een volledig ingevuld mutatieformulier met een kopie van rijbewijs of paspoort naar ons op. Je krijgt dan een nieuwe FreeBees spaarkaart met daarop je huidige saldo. Het mutatieformulier is te verkrijgen op de BP Service Stations.
Is je FreeBees spaarkaart niet geregistreerd en kun je ons geen kopie van het strookje met het FreeBees kaartnummer overleggen, dan kunnen we het saldo op de verloren FreeBees spaarkaart helaas niet achterhalen. Je kunt een nieuwe FreeBees spaarkaart ophalen bij het BP Service Station.

Als ik niet voldoende FreeBees heb gespaard, kan ik dan geld bijbetalen bij Kijkshop of Free Record Shop?
Ja, je kunt het artikel gedeeltelijk betalen met FreeBees. Het ontbrekende bedrag betaal je gewoon bij bij Kijkshop of Free Record Shop.

Kan ik met meerdere FreeBees kaarten tegelijkertijd betalen bij de Kijkshop of Free Record Shop?
Ja, je kan met meerdere kaarten betalen bij de Kijkshop of Free Record Shop.

Wat moet ik doen als ik ga verhuizen?
Je kunt je adresgegevens wijzigen op je persoonlijke MyBees pagina op deze website. Je kunt je bovenaan deze pagina aanmelden met je FreeBees kaartnummer.
Je kunt ook een mutatieformulier invullen en opsturen naar het aangegeven antwoordnummer op het mutatiformulier of gebruikmaken van de PostNL Verhuisservice. Je hoeft de FreeBees spaarkaart niet mee te sturen, alleen je adresgegevens in de database worden gewijzigd.

Is het mogelijk om mijn adreswijziging telefonisch door te geven?
Nee, dit is niet mogelijk. Wij vragen je vriendelijk om de adreswijziging door te geven via deze website of een mutatieformulier in te vullen. Deze zijn verkrijgbaar op de BP Service Stations.

Ik heb een FreeBees spaarkaart op een BP Service Station gehaald. Waar kan ik het inschrijfformulier naar toe sturen?
Je kunt het ingevulde inschrijfformulier sturen naar:

FreeBees B.V.
Antwoordnummer 403
4530 VB Terneuzen


Ik heb een FreeBees spaarkaart gevonden. Kunnen jullie zien op welke naam deze staat?
Dat kunnen we inderdaad zien. We verzoeken je daarom vriendelijk de FreeBees spaarkaart naar ons op te sturen, dan zullen wij ervoor zorgen dat de spaarkaart bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt.

Ik heb een FreeBees spaarkaart die ik heb laten blokkeren teruggevonden. Kan ik deze laten deblokkeren?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Toen je je FreeBees spaarkaart hebt laten blokkeren, heb je een nieuwe FreeBees spaarkaart ontvangen. Hier kun je gewoon op doorsparen.

Kunnen FreeBees op 2 FreeBees spaarkaarten worden samengevoegd?
Nee, dit is niet mogelijk.

Je kunt wel op je persoonlijke MyBees pagina op deze website een tweede spaarkaart toevoegen, zodat het saldo van meerdere spaarkaarten in één overzicht wordt getoond.

Mijn FreeBees spaarkaart is defect, wat moet ik doen?
Haal bij je BP Service Station een mutatieformulier op, vul deze volledig in en stuur dit samen met je defecte FreeBees spaarkaart op. Je krijgt dan een nieuwe FreeBees spaarkaart met je huidige saldo thuisgestuurd.

Hoe kan ik FreeBees bereiken?
E-mailen: Klik hier om een e-mail te sturen.

Of schrijven naar (postzegel is niet nodig):
FreeBees B.V.
Antwoordnummer 403
4530 VB Terneuzen

Of bellen naar de FreeBees Servicelijn:
0800-0230623 (gratis)